Skip to main content
test
varhaiskasvatuksen hankekoordinaattori - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupunki hakee ajalle 1.9.2022 - 31.12.2023 hankekoordinaattoria varhaiskasvatuksen laadun, arvioinnin ja johtamisen kehittämiseksi. Määräaikaisuuden perusteena on OKM:n myöntämä erityisavustus vuosille 2022-2023.
Hankekoordinaattorin tehtävänä on
1. Varhaiskasvatuksen johtamiskäytäntöjen, -rakenteiden ja -kulttuurin kehittäminen.
2. Varhaiskasvatuksen laadunhallinnan ja arvioinnin toimintakulttuurin kehittäminen.
3. Hallinnollisen vuosikellon rakentaminen ja käyttöönotto
Hankekoordinaattori toimii osana varhaiskasvatuksen johtotiimiä, johon kuuluu kaksi varhaiskasvatuksen vastaavaa, ma. palveluohjaaja ja kolme päiväkodin yksikön vastaavat.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 26 §:n mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Eduksi luetaan kasvatustieteen maisterin tutkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta verkostotyöstä, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä kehittää ja kehittyä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatuksen asiantuntija- tai johtotehtävissä.
Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkua esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen vastaavat Paula Vulli p. 0400 785 572, paula.vulli@keuruu.fi (ajalla 22.6.-1.7.22) ja Ulla Nybacka p. 0400 429 543, ulla.nybacka@keuruu.fi (ajalla 8.-29.7.22)

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Kaupunkimme tarjoaa Sinulle elämyksiä ja elämänlaatua. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Perheiden peruspalvelut kuten varhaiskasvatus, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun seutukunnalla asuvat Suomen viidenneksi tyytyväisimmät palveluiden käyttäjät. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa, ja lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tarjolla on modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Tervetuloa!


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat