Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen hankekoordinaattori - Liperin kunta

Olemme saaneet ulkopuolista rahoitusta Liperin varhaiskasvatuksen pedagogiikan johtamisen ja laadunarvioinnin kehittämiseen. Etsimme kasvatus- ja opetusalan johtamisen asiantuntijaa joukkoomme (ajalle 1.9.2022 - 31.12.2023). Tavoitteena on, että koordinaattori ohjaa ja tukee päiväkodin johtajien sekä varhaiskasvatuksen opettajien jaetun johtajuuden toteutumista. Tiimien ja koko yhteisön ammatillisen vuorovaikutuksen kehittämistä sekä yksiköiden toimintakulttuuria. Koordinaattori pohtii yhdessä opettajien kanssa heidän suunnittelu, arviointi ja kehittämisajan (SAK) käyttöä ja suuntaamista varhaiskasvatussuunnitelman mukaiseksi.

Toimiva tiimi ja pedagoginen johtajuus ovat varhaiskasvatuksen laadun näkökulmasta keskeisiä tekijöitä. Ammatillisesti toimivat tiimit tarvitsevat valmennusta ja tukea.

Varhaiskasvatuksen laadunarvioinnin on toteuduttava kunnissa ja arviointitiedon perusteella toimintaa on kehitettävä. Koordinaattori vastaa arviointiprosessien käynnistämisestä yhdessä kunnan laaturyhmän kanssa.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin laita hakemus tulemaan ja keskustellaan lisää tehtävänkuvasta. Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa kasvatuksen tai opetuksen alalta, johtamisen osaamista sekä kiinnostusta arviointiin ja tutkimustietoon perustuvaan kehittämistyöhön.

Palkkaus 3000 €

Työaika liukuva yleistyöaika.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksytty lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen vastaava Annina Hirvonen p. 040 7401878 tai Sanna Partanen p. 040 7660950, sähköposti etunimi.sukunimi@edu.liperi.fi
ja 1.8.2022 alkaen varhaiskasvatuksen johtaja Sirkka Helisten p 040 7660940 sirkka.helisten@liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Liperi on kolmen taajaman ja 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Keskustie 3, 83100 Liperi

Sinulle suositellut työpaikat