Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen hanketyöntekijä - Ulvilan kaupunki

Meillä on ilo jälleen kehittää Ulvilan varhaiskasvatusta valtakunnan uusien tuulien mukaisesti. Haemme kolmea työntekijää Ulvilan varhaiskasvatukseen ajalle 1.9.22.-31.12.23
1. yhtä erityisopettajaa/opettajaa/työnohjaajaa
2. kahta lastenhoitajaa
Varhaiskasvatuksen oikea-aikaista tuen kokonaisuutta ja inkluusiota edistävän toimintakulttuurin kehittämistä tukeva hanke on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama, ja sen tarkoituksena on tukea lasten yhdenvertaista oikeutta riittävän varhaiseen tukeen. Hankkeessa kehitetään ja vahvistetaan tuen tarpeiden moninaistumista ennaltaehkäiseviä sekä inklusiivista toimintakulttuuria edistäviä toimintatapoja. Hankkeen tarkoituksena on vahvistaa yleisen tuen pedagogisia ja rakenteellisia tuen muotoja, muun muassa pienryhmäpedagogiikkaa, osana varhaiskasvatuksen perustoimintaa.
Hankkeen toimintamalleina ja työparin tehtävänä on uusien varhaiskasvatusperusteiden mukaisen tuen jalkauttaminen henkilöstölle kuvantamisen, havainnoinnin ja työnohjauksen kautta. Uusien tuen toimintamuotojen koulutusten järjestäminen henkilökunnalle sekä käyttöönoton mallintaminen ja jalkauttaminen kentälle heti lapsen tuen tarpeen ilmetessä tutormenetelmällä positiivista pedagogiikkaa apuna käyttäen. Käytännön työ muotoutunee ja kehkeytyy tarpeen ja toimintamuotoja kehitettäessä.
Lastenhoitajien tehtäväkuvana, on mahdollistaa ja vahvistaa pienryhmätoimintaa, sekä auttaa henkilökuntaa irtautumaan yhteiseen kehittämiseen.
Varhaiskasvatuksen opettajien palkkaus OVTES:n mukaan ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan palkkaus KVTES:n mukaan. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.
Palkkatoiveita voidaan ottaa huomioon.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan/opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) ja valtioneuvoston asetuksen varhaiskasvatuksesta (753/2018) mukainen kelpoisuus.
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettu lähihoitajan tutkinto tai siihen rinnasteinen lapsi- ja perhetyön perustutkinto, jonka tutkintonimike on lastenohjaaja.
Kelpoisuusvaatimusten täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan mahdollisuuksien mukaan huomioida myös muut hakijat, joilla ei ole kelpoisuutta.

Lisätietoja

http://www.ulvila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Arja Kevätsalo , yhteydenotot mielellään sähköpostitse @ulvila.fi tai vaihtoehtoisesti puh. 0400 134656

Lisätietoja

Sivistyksen toimiala, Varhaiskasvatus

Ulvila on asukasluvultaan Satakunnan kolmanneksi suurin kaupunki ja Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin meidät tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä sekä matkailuhelmestämme Leineperin ruukista ja pesäpallosta maineikkaan Ulvilan Pesä-Veikkojen ansiosta. Olemmekin aina onnistuneet muuttumaan ajassa, kuten sloganimme, etunojassa aikojen alusta, kertoo.

Ulvilan kaupungilla työskentelee noin 500 osaajaa, jotka yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa tuottavat palvelut noin 12 700 asukkaalle – ja toivottavasti tulevaisuudessa vielä useammalle. Meillä työ- ja elinolosuhteet ovat kunnossa, joten tervetuloa ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme!


Osoite: PL 77, 28401 Ulvila

Sinulle suositellut työpaikat