Varhaiskasvatuksen hanketyöntekijä, määräaikainen - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin perhepalvelut hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajia ja varhaiskasvatuksen opettajia määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 19.10.2020 tai sopimuksen mukaan 4.6.2021 saakka tai sopimuksen mukaan. Hakuaikaa jatkettu 30.9.2020 saakka.

Sijoituspaikkoina ovat Äänekosken päiväkodit.
Mikäli kelpoisia opettajia ei ole hakijoina riittävästi, myös varhaiskasvatuksen lastenhoitajat ja varhaiskasvatuksen opiskelijat voivat hakea tehtäviä. Nämä tehtävät rahoitetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön usean eri hankkeen rahoituksen turvin ja työtehtävät määräytyvät siten, että hankkeiden määräämät ehdot täyttyvät.

Etsimme varhaiskasvatuksen ammattilaisia, joilla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, oma-aloitteisuutta ja halua kehittää varhaiskasvatustyötä ja työyhteisöä. Arvostamme työkokemusta varhaiskasvatuksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain mukainen pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös varhaiskasvatuksen opiskelijat ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajat (lähihoitajat tms.) huomioidaan. Valinta tehdään koulutuksen, kokemuksen, haastattelun ja soveltuvuuden perusteella.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen. Toimessa noudatetaan 4-6 kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Kasvun ja oppimisen palveluiden koordinaattori Satu Tarvainen, puh. 020 632 3063, satu.tarvainen@aanekoski.fi
Perhepalvelujohtaja Pirjo Heinonen, puh. 020 632 2102, pirjo.heinonen@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Lasten ja perheiden palvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Äänekosken kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Lasten ja perheiden palvelut
Osoite: Hallintokatu 4, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.aanekoski.fi/