Varhaiskasvatuksen harjoittelija - Lappeenrannan kaupunki

Tuletko meille varhaiskasvatussuunnitelman luovaksi lyhentäjäksi?

Tule avuksi tiivistämään Lappeenrannan varhaiskasvatussuunnitelma niin, että suunnitelman tärkeimmät tavoitteet ja ydinkohdat avautuvat helposti kiireisimmillekin lasten vanhemmille. Sinun tehtäväsi on luoda monisivuisesta ja laajasta varhaiskasvatussuunnitelmasta kansankielinen tiivistelmä sähköiseen muotoon.

Pidätkö itsenäisestä ja oma-aloitteisuutta vaativasta työstä? Hyvä, sillä toteuttamiseen saat melko vapaat kädet ja voit päästää luovuutesi laukkaamaan. Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatukseen liittyviä opintoja ja tietoteknistä osaamista. Eduksi katsomme rempseän asenteen, uskalluksen kokeilla jotakin uutta.

Työ ajoittuu 1.6.-28.7.2020. Tästä työstä saat laaja-alasta näkökulmaa ja osaamista varhaiskasvatukseen.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 3.3.2020 klo 15.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Anne Kouvo-Suutari p. 0408477643 / anne.kouvo-suutari@lappeenranta.fi

Varhaiskasvatus
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.