Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen hoitaja - Urjalan kunta

Urjalan kunta hakee määräaikaista varhaiskasvatuksen hoitajaa 1.8..2022 - 31.7.2023 väliseksi ajaksi. Sijoituspaikkana on Pohjantähden päiväkoti.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain 540/2018 § 28 mukaan. Hakemuksen liitteeksi tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Arvostamme positiivista ja sensitiivistä työotetta, joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoja.

Urjalan varhaiskasvatus elää dynaamista ja kehittämismyönteistä aikaa. Kuntamme on koulutusmyönteinen ja Urjalassa satsataan lasten oppimisympäristöihin.

Urjala sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin 45 minuutin päässä Tampereelta. Työnantajana Urjalan kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Asukkailleen kunta tarjoaa mahdollisuuden edulliseen kulkemiseen matkahuollon palvelusetelillä. Kunnan työntekijöiden käytössä on kattava työterveyshuolto, e-passi ja maksuton kuntosaliavain.

Työsuhteessa noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Miia Nummila, miia.nummila@urjala.fi, p. 040 335 4317 tai varhaiskasvatuspäällikkö Riitta Rajoo, riitta.rajoo@urjala.fi.

Lisätietoja

Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus, Varhaiskasvatus

Urjala on vireä alle 5 000 asukkaan kunta Etelä-Pirkanmaalla. Kulttuurimaisemien lisäksi Urjala tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita ja hyvät asumisen edellytykset. Kunta tunnetaan osaamista ja työhyvinvointia arvostavana ja kehittävänä vastuullisena työnantajana. Urjalan kunta on savuton työpaikka.

Työsuhteeseen kuuluu kattava työterveyshuolto, ePassi, ilmainen kuntosalietu työpaikan yhteydessä sekä mahdollisuus työsuhdepolkupyöräetuun.


Osoite: Tampereentie 6, 31760 Urjala
Urjalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat