Varhaiskasvatuksen hoitaja/alueellinen varahenkilö - Lahden kaupunki

Toimintamme keskiössä on lapsen hyvinvointi ja lähtökohtanamme positiivinen ajattelu sekä vahvuuksien ja hyvän huomaaminen. Varahenkilönä työskentelet pohjoisella alueella ja olet vahva lenkki lapsiryhmien arjen turvaajana.

Haemme VARHAISKASVATUKSEN HOITAJAA varahenkilön sijaiseksi ajalle 2.8.2021 - 28.6.2022. Tehtävä sijoittuu pohjoiselle alueelle Leikkituvan ja Herrasmannin päiväkotiin, joissa arki rakentuu lapsen hoivan ja hyvinvoinnin ympärille lapsen tarpeet huomioiden.

Jos sinä puolestasi haluat sovittaa itsesi osaksi innostavaa ja kehittävää työyhteisöä, niin tule meille! Arvostamme myönteistä asennettasi ja innostustasi työtä kohtaan. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaitosi tukevat lämminhenkistä kasvuympäristöä; välitä, vaikuta, viihdy ja voi hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain varhaiskasvatuksen hoitajan kelpoisuus.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Koeaika on 5 kuukautta. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus.

Hakemukset Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta viimeistään 22.6.2021 klo 15.00.

Varhaiskasvatus kuuluu sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalveluiden järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/paivakodit/leikkituvan-paivakoti/, https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/paivakodit/leikkituvan-paivakoti/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Paavali Pipatti puh. 050 398 7829

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Leikkituvan ja Herrasmannin päiväkoti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Kukonaronkatu 19, 15320 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat