Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen S2-opettajat - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin varhaiskasvatuksessa sekä esi- että perusopetuksessa tuetaan lasten monikielisyyttä ja arvostusta omaan kulttuuriin, kieleen ja katsomukseen. Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt valtion erityisavustusta varhaiskasvatuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin ja laadun kehittämiseen vuosille 2022-2023.

Nyt haemme Uuteenkaupunkiin VARHAISKASVATUKSEN S2-OPETTAJAA sekä ESIOPETUKSEN S2-OPETTAJAA ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023.

S2-opettajana kehität, vastaat ja toteutat lapsiryhmän kieli -ja kulttuuritietoista varhaiskasvatusta tai esiopetusta yhdessä päiväkotien muun henkilöstön kanssa. Työssäsi hyödynnät lasten suomen kieltä vahvistavia menetelmiä ja toimintatapoja. Arvostamme suomen kielen lisäksi muuta kielitaitoa. Yhdessä S2-opettajien ja avustajien kanssa muodostatte kieli- ja kulttuuritietoisen tiimin ja kehitätte kielitietoista varhaiskasvatusta Uudessakaupungissa monialaisessa yhteistyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) (varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen kelpoisuus). Huomioimme myös alan opiskelijat sekä muut epäpätevät hakijat.

Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo skannattuna tai toimitetaan niistä paperikopiot osoitteella: Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut, Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki.

Olemme jatkaneet hakuaikaa 8.8.2022 klo 12.00 asti.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa joukkoomme; kehittämään kieli- ja kulttuuritietoista varhaiskasvatusta!

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen johtaja Annina Kiiveri, puh. 040 525 4473.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut

Uusikaupunki on vireä ja lapsiystävällinen kaupunki lounaisrannikolla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinymäpäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.

Noudatamme savuttoman työpaikan periaatteita.


Osoite: Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat