Skip to main content
test

Haemme lyhytaikaisia sijaisia varhaiskasvatukseen.

Tarvitsemme muun muassa varhaiskasvatuksen opettajia, sosionomit, varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, perhepäivähoitajia, avustajia ja päiväkotiapulaisia.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen mukainen kelpoisuus tehtävään. Huomioimme myös alan opiskelijat sekä työkokemusta omaavat alalle soveltuvat ja siitä kiinnostuneet henkilöt.

Mainitse hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut ja miltä päiväkotialueilta. Kerro myös, milloin olet käytettävissä. Päivitä hakemuksesi tarvittaessa.

Saatuamme hakemuksesi otamme tarvittaessa yhteyttä sinuun ja sovimme haastatteluajan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen päällikkö Anna Törnroos-Mård puh. 044 7271 255 tai anna.tornroos-mard@mustasaari.fi.

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, sivistyspalvelut

Mustasaaren kunta järjestää varhaiskasvatusta 1-6 v lapsille 25 eri päiväkodissa. Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 100 työntekijää eri toimialoilla.

Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat