Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen lyhytaikaiset sijaisuudet - Ypäjän kunta

Haemme varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin mm. varhaiskasvatuksen lastenhoitajia ja opettajia, koulunkäynninohjaajia, luokanopettajia, aineenopettajia sekä erityisopettajia syntyvien tarpeiden mukaan. Sijaisuustarpeet voivat kestää yksittäisistä päivistä pääosin parin viikon jaksoihin.

Eduksi katsomme varhaiskasvatuksen tai opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetusten mukaisen kelpoisuuden tehtävästä riippuen. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös alalle opiskelevat tai kasvatusalan ammattilaiseksi aikovat. Sijaisrekisteriin voi hakea myös muun koulutuksen omaava hakija tai esimerkiksi abiturientti. Sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää.

Hae sijaisuuksia täyttämällä hakemus Kuntarekryn kautta! Kun olet jättänyt hakemuksen, olemme sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelu voidaan tehdä puhelimitse, Teamsin kautta tai livenä. Haastattelussa tarkistamme määrittelemme yhdessä tehtävät, joissa voit tehdä sijaisuuksia. Hankithan myös rikostaustaotteen lasten kanssa työskentelemiseksi.

Lisätietoja

https://www.ypaja.fi/palvelut/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

VARHAISKASVATUKSEN SIJAISUUDET
Anne-Mari Paloposki
vastaava varhaiskasvatuksen opettaja
p.044 435 2015
--
PERUSOPETUKSEN SIJAISUUDET
Turo Järvelä
rehtori
p. 044 435 2010
--
MOLEMMAT SIJAISUUDET
Sini Lilja
varhaiskasvatus-sivistysjohtaja
p. 050 574 7744

Lisätietoja

Ypäjän kunta, Sivistyspalvelut

Ypäjän kunta on vireä ja vehreä asuinkeskittymä Kanta-Hämeessä, jonne pääsee helposti sekä muualta Kanta-Hämeestä että Varsinais- Suomen puolelta. Ypäjällä on monenlaisia palveluita asukkailleen ja olemme monen onnellisen ja iloisen asukkaan kotipaikka. Ypäjän kunta on savuton työyhteisö.

Varhaiskasvatusta järjestetän Heporannan päiväkodissa, jossa toimii kolme eri ryhmää: 1-3-vuotiaat, 3-5-vuotiaat sekä esikouluikäiset. Ypäjällä työsktentelee myös perhepäivähoitajia, joiden varahoito on järjestetty päiväkodilla.

Perusopetusta järjestetään Hevospitäjän yhtenäiskoulussa. Yhtenäiskoulu muodostuu Perttulan yksiköstä (1.-4. luokat) sekä Kartanon yksiköstä (5.-9. luokat). Matkaa yksiköiden välillä on reilun kahden kilometrin verran.


Osoite: Perttulantie 20, 32100 Ypäjä
Ypäjän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat