Varhaiskasvatuksen johtaja - Kangasalan kaupunki

Onko sinun tuleva työpaikkasi hyvinvoivassa ja kehittyvässä kesäpäivän kulttuurikaupungissa?

Kangasalan kaupungin sivistyskeskuksessa on avoinna toistaiseksi voimassa oleva varhaiskasvatuksen johtajan virka. Hakuaika kestää 21.1.2021 klo 15 asti.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävän sisältöön sekä sen laajuuteen ja monimuotoisuuteen soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi laskemme oman osaamisen vahvistamisen esimerkiksi esimies-, talous-, hallinto- tai viestintäopinnoilla. Viranhaltijalla tulee koulutuksen ja muun osaamisen ohella olla myös tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä, monipuolinen ja laaja kokemus tuloksellisista esimiestehtävistä.

Tehtävän hoitamisessa vaaditaan monipuolista osaamista ja sen jatkuvaa kehittämistä. Varhaiskasvatuksen johtajana osaat johtaa palvelutoimintaa ja -tuotantoa strategisten tavoitteiden mukaisesti niin, että toimit taloudellisesti, tehokkaasti ja vaikuttavasti palveluprosesseja koko ajan eteenpäin vieden. Olet tiimipelaaja ja verkostoissa työskentely sujuu sinulta hyvin. Sinulla on hyvät, ajanmukaiset ja monipuoliset viestintä-, organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Osaat johtaa tiedolla sekä muita että itseäsi, ja olet ottanut digitaalisen maailman haltuusi.

Varhaiskasvatuspalveluiden kokonaisuus on yksi kolmesta palvelualueestamme. Siihen kuuluu esiopetus, päiväkotitoiminta, perhepäivähoito, avoin varhaiskasvatustoiminta, ostopalvelut, lastenhoidon tuet sekä palvelusetelitoiminta. Varhaiskasvatuksen johtajana tehtäviisi kuuluu myös sivistyslautakunnan kokouksiin tulevien palvelualuetta koskevien asioiden valmistelu ja niiden päätöksenteossa asiantuntijana toimiminen. Tulet työskentelemään nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja toimimaan myös seudullisissa ja alueellisissa verkostoissa.

Varhaiskasvatuksen johtajana työskentelet hyvinvointijohtajan alaisuudessa ja kuulut sivistyskeskuksen johtoryhmään. Alaisuudessasi työskentelee tällä hetkellä 315 henkilöä ja vastuullasi olevat toimintakulut ovat noin 20 miljoonaa euroa vuodessa.

Virka tullaan täyttämään 1.4.2021 alkaen 6 kuukauden koeajalla. Muusta aloitusajankohdasta voimme sopia tarvittaessa erikseen. Palkkaus on KVTES:in mukainen. Ennen viran vastaanottamista tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen henkilökohtaisen haastattelun yhteydessä. Valintaprosessissa käytämme soveltuvuusarviointia sekä mahdollisesti myös videohaastattelua.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/

Tutustu työnantajaan

hyvinvointijohtaja Kati Halonen
s-posti: kati.halonen@kangasala.fi
varhaiskasvatuksen johtaja Anni Aalto-Ropo,
s-posti: anni.aalto-ropo@kangasala.fi
hallintopäällikkö Marita Kakriainen,
s-posti: marita.kakriainen@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka