Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen keikkatyö - Lohjan kaupunki

Tule sijaiseksi päiväkoteihimme!

Päiväkodeissamme tarvitaan sijaisia lastenhoitajan, erityisavustajan, ryhmäavustajan ja varhaiskasvatuksen opettajan tehtävissä. Osa toimipisteistä on ruotsinkielisiä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä lasten parissa. Työ on lasten perushoitoa ja hoivaa, askartelun ja leikkimisen ohjaamista, ulkoilun valvomista sekä lasten auttamista ruokailussa ja pukeutumisessa.

Odotamme työntekijältä joustavaa sekä positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin, muuttuviin tilanteisiin, omatoimisuutta ja haluat työskennellä lasten kanssa.

Sijaisuudet ovat pääsääntöisesti arkipäivinä 7-17 välillä.

Lyhempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Sijaistarpeita täytettäessä kelpoisten hakijoiden lisäksi huomioimme myös ei kelpoiset hakijat. Sijaisen soveltuvuus arvioidaan keikkatyötapaamisessa. Sijaisilta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää tai alan opiskelijalta vähintään 60 osp.

Kaikilta sijaiseksi tulevilta tarkistetaan rikostaustaotteen selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Rikostaustaote esitetään Lohja rekrylle keikkatyötapaamisessa tai sen jälkeen erikseen sovittuna aikana.

Jos olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä, käy täyttämässä hakemus, jossa samalla ilmoittaudut sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Ota käyttäjätunnus ja salasana talteen itsellesi.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä tapaamisajan sopimiseksi. Tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai sijaisrekrytointi@lohja.fi

Tutustu varhaiskasvatukseemme:
https://www.lohja.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatus-lohjalla/


Lisätietoja

http://www.lohja.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja keikkatyöstä:
Lohja rekry
Puh. 044 374 6441
sijaisrekrytointi@lohja.fi

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Alle kouluikäisten ja heidän perheidensä peruspalvelut

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.

Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.

Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat