Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen kerhotyöntekijä - Muuramen kunta

Haemme Muuramen varhaiskasvatuksen kerho- ja avoimen päiväkodin toimintaan kahta osa-aikaista työntekijää. Kerho ja avoin päiväkoti edistävät perheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia, tukevat lapsen kasvua ja kehitystä ja ovat mainio paikka kehittää omaa osaamistasi lasten ja perheiden kanssa tehtävässä yhteistyössä.

Lasten kerhot tarjoavat 2-5-vuotiaille lapsille monipuolista ohjattua toimintaa, joka edistää lasten leikki- ja vuorovaikutustaitojen kehittymistä, kaverisuhteiden luomista sekä motoristen taitojen vahvistumista. Lasten kerhot kokoontuvat tiistaisin ja keskiviikkoisin aamupäivisin (os. Tervamäentie 3, 40950 Muurame).

Avoimen päiväkodin toiminnalla tuetaan lapsen ja lähiaikuisen vuorovaikutusta sekä harjoitellaan päiväkotiarkea pienin askelin. Avoin päiväkoti toimii luontevana arjen tukipilarina ennen varsinaiseen päiväkotiin siirtymistä. Avoimessa päiväkodissa lapset ovat oman tutun lähiaikuisen kanssa. Se on perheille oiva tapata verkostoitua ja samalla tarjota lapsille leikkitovereita. Avoin päiväkoti toimii maanantaisin ja torstaisin aamupäivällä Muuramen Perhekeskuksella (os. Virastotie 5, 40950 Muurame).

Kumpaankin toimintaan liittyy myös toiminnan arviointia, suunnittelua ja kehittämistä yhdessä työparin kanssa. Itse työn sisältöön voi paljon vaikuttaa itse. Arvostammekin osaamistasi, kokemustasi ja kiinnostustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisestä, hyviä ryhmä- ja yksilöohjaustaitoja sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Työ painottuu aamupäiviin ja on maksimissaan 50% kokonaistyöajasta. Työtunnit tarkentuvat rekrytoinnin edistyessä ja sopivien henkilöjen löytyessä. Työ alkaa joko 1.8.2022 tai 16.8.2022 ja kestää 31.5.2023 saakka.

Edellytämme, että sinulla on vähintään kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Tule mukaan osaavaan ja innostavaan varhaiskasvatuksen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Satosaari, p. 040 547 9905 tai sanna.satosaari@muurame.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat