Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Espoon keskuksen pohjoiselle alueelle rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettajaa määräaikaiseen tehtävään. Ainakin aluksi työskentelet Koulumestarin, Nupurin, Mikkelän sekä Muurahaisen varhaiskasvatusyksiköissä sekä Karhusuon esiopetuksessa.

Päiväkodeissamme näkyvät vahvasti moninaisuuden arvostaminen, positiivinen pedagogiikka ja lasten osallisuuden huomioiminen toiminnassamme. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi päivän aikana. Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettajana toimit kieli-ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen asiantuntijana varhaiskasvatusyksiköissä, muun kasvatushenkilökunnan rinnalla. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että varhaiskasvatussuunnitelman mukainen toiminta toteutuu. Tässä työssä pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja luovuuttasi. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla toimintaa yhdessä ryhmien henkilökunnan kanssa.

Arjen työssä sinua tukevat päiväkotien lastenhoitajat sekä varhaiskasvatuksen opettajat. Esihenkilösi tukee sinua työssäsi ja pidämme säännöllisiä nelikanta tapaamisia ykiskköjohtajan, laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan sekä varajohtajan kesken.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon keskuksen pohjoisen alueen varhaiskasvatusyksiköt
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Myös opintojen loppuvaiheessa olevat varhaiskasvatuksen opettajat huomioidaan.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää toimintaa jatkuvasti. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oman työn suunnitteluun.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen pohjoinen varhaiskasvatus, Päiväkodit
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-1584-22
  • Sopimuksen mukaan - 31.5.2023
  • 2668,74 €/kk + yleiskorotus 2 %
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 1.7.2022 - 15.8.2022 15:45
  • KuntaVarhaiskasvatuksen opettajatOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Henna Vanhakarhu-Kohonen, 0406369642,
henna.vanhakarhu-kohonen@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen pohjoinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Muuralanpiha 3, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat