Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen kiertävä lastenhoitaja - Limingan kunta

Pakkaa poppaskonstisi - suuntaa Liminkaan tekemään arki-ihmeitä ja laadukasta pedagogiikkaa!

Oletko innostuva, motivoitunut ja idearikas varhaiskasvatuksen osaaja? Haluatko työskennellä lapsen parhaaksi monipuolisessa työympäristössä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä? Tule joukkoomme Liminkaan toteuttamaan ja kehittämään laadukasta varhaiskasvatusta.

Haemme elokuun alusta alkaen Aapin päiväkotiin varhaiskasvatuksen ammattilaista, jolta odotamme lapsilähtöistä työotetta, sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Arvostamme kehittävää työotetta ja positiivista asennetta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 28§) mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään 4 kuukauden koeaikaa.

Kiertävänä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työskentelet vuorotellen Aapin jokaisessa ryhmässä, aina siellä, missä sinua eniten tarvitaan. Tuleva työyhteisösi on täynnä osaavia, sydämellään työtä tekeviä varhaiskasvatuksen ammattilaisia, joiden kanssa työskenteleminen on mutkatonta.

Aapin päiväkodissa on kahdeksan varhaiskasvatusryhmää. Päiväkoti sijaitsee Ojanperän alueella. Lähistöltä löytyvät monipuoliset ulkoilualueet talvi- ja kesäkaudelle. Liikkumaan pääsemme myös vieressä olevan Ojanperän koulun liikuntasaliin. Limingan keskustan palvelut ovat myös lyhyen matkan päässä.

Aapin päiväkodin tärkeimpänä tavoitteena on, että jokaisella lapsella on kiireetön ja turvallinen varhaiskasvatuspäivä. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti ja lapset yksilöinä huomioiden. Aapissa hyödynnämme vahvuusperusteista, positiivista pedagogiikkaa sekä yhteisopettajuutta. Meille tärkeää on kasvatuskumppanuus ja vanhempien osallisuus.

Varhaisvasvatusryhmissä toimitaan pienryhmissä lasten tarpeita ja toiveita havainnoiden ja kuunnellen. Toiminnan lähtökohtana on lapsen lämmin, avoin ja aloitteisiin vastaava vuorovaikutus. Arkeen kuuluu monipuolista toimintaa pedagogisten tavoitteiden mukaisesti, leikkiä, ulkoilua, retkiä ja kiireettömiä hetkiä perushoitotilanteissa.

Palkkaus: 2325,89 euroa/kk, (KVTES) lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä
Kunnan henkilökuntakortilla saa alennuksia useista eri toimipaikoista.

Tutustu myös rekrytointikampanjaamme nettisivuillamme: https://www.liminka.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/poppaskonsteja-kampanja/

Limingan kunnan arvoja ovat yhdessä tekeminen, usko omaan tekemiseen sekä rohkeasti uudistuminen ja kokeileminen. Limingassa kehitetään lapsiystävällisyyttä (LYK) Unicefin Lapsiystävällinen kunta -toimintamallilla. Lapsiystävällisessä kunnassa kuullaan eri-ikäisiä lapsia ja mahdollistetaan heidän osallistumisensa oman elinympäristön turvallisuuden ja viihtyisyyden lisäämiseen. Liminka valittiin Suomen kekseliäimmäksi kunnaksi lokakuussa 2021 ja 2022. Kekseliäin kunta valittiin osana Hyvä kiertämään -kampanjaa, jossa kerättiin kunta-alan parhaita oivalluksia valtakunnalliseen Tekojen tori -portaaliin. Limingassa parannetaan kuntatyötä ja kuntalaisten palveluja sekä tehdään kehittämistyötä näkyväksi. Hyvä, parempi Liminka!

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään sinua, voit kysyä lisätietoa tehtävästä tai meistä varhaiskasvatusyksikön johtaja Outi Leinonen p. 050 345 5738

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Outi Leinonen p. 050 345 5738 tai outi.leinonen(a)liminka.fi

Lisätietoja

Limingan kunta, Sivistyspalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi.


Osoite: Liminganraitti 10 C, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat