Varhaiskasvatuksen kiertävä resurssiopettaja - Loviisan kaupunki

Kiinnostaisiko sinua kiertävän resurssiopettajan tehtävä? Loviisan varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen opettajaa ajalle 1.8.2021-30.6.2022. Hänen tehtävään kuuluu jaksottainen työskentely eri lapsiryhmissä ja tehdä yhteistyötä sekä ryhmien henkilökunnan että kiertävien erityisopettajien kanssa.

Haemme henkilöä, joka on vastuuntuntoinen ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa tilanteissa, mutta jolle myös tiimityöskentely on luontevaa. Hän arvostaa osallisuutta ja on valmis ennakkoluulottomaan, luovaan ja ratkaisukeskeiseen työtapaan tukeakseen lasta ryhmässä. Hän haluaa tuoda oman osaamisen koko työyhteisön käytettäväksi. Edellytämme lisäksi molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018).

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2 632,99 euroa ja tehtävien täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi, johon liität tarvittavat opinto- ja työtodistukset kuntarekry.fi:n kautta. Hakuaika päättyy 24.5.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Sofia Hoff, puh. 044-349 3132

Lisätietoja

Loviisan varhaiskasvatus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Kiesitie 3, 07730 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat