Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen kiertävä ryhmäohjaaja - Haminan kaupunki

Tule kanssamme rakentamaan ja kehittämään Haminaa - maailmanluokan pikkukaupunkia!

Olemme rohkea, tulevaisuuteen katsova sekä asukas- ja yrityslähtöinen, juuri sopivan kokoinen maailmanluokan pikkukaupunki. Meillä palvelut ovat sujuvia ja liikkuminen helppoa. Hamina-Kotka Satama, Googlen palvelinkeskus, monipuoliset tapahtumat ja vapaa-ajan palvelut tekevät meistä kansainvälisen, aktiivisten asukkaiden kaupungin.

Haemme

VARHAISKASVATUKSEN KIERTÄVIÄ RYHMÄOHJAAJIA (2 kpl)

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2023- 31.5.2024. Tehtävät ovat osa hankekokonaisuutta (COVID-19 -hanke).

Varhaiskasvatuksen määräaikainen ryhmäohjaaja toimii lyhytaikaisena lisäresurssina lapsiryhmässä, jossa on tukea tarvitsevia ja/tai monikielisiä lapsia. Resurssiohjaaja varmistaa ja vahvistaa lasten tuen, vuorovaikutuksen ja osallisuuden toteutumista lapsiryhmässä yhteistyössä varhaiskasvatuksen erityisopettajan ja/tai S2 -opettajan
kanssa sekä tukipalveluiden ohjeiden ja lapsen varhaiskasvatussuunnitelman tai esiopetuksen oppimissuunnitelman mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto. Tehtävässä vaaditaan erityispedagogista osaamista sekä kokemusta tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä. Eduksi luemme hyvät tiimityötaidot, kannustavan ja ratkaisukeskeisen työotteen sekä taidon kehittää ja hyödyntää uusia työmenetelmiä yhdessä työyhteisön kanssa.

Meillä saat mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tarjoamme sinulle Haminan kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Saat myös käyttöösi Epassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta, ei kuitenkaan enempää kuin kuusi (6) kuukautta.

Hakemukset 30.5.2023 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA.

Valitun on ennen työn alkamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat: Elina Tulkki, varhaiserityiskasvatuksen suunnittelija elina.tulkki@edu.hamina.fi p.040 1991576 tai Johanna Oleander, varhaiskasvatuksen pedagoginen kehittäjä johanna.oleander@edu.hamina.fi p. 040 199 1610.

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Elina Tulkki, varhaiserityiskasvatuksen suunnittelija elina.tulkki@edu.hamina.fi p.040 1991576 tai Johanna Oleander, varhaiskasvatuksen pedagoginen kehittäjä johanna.oleander@edu.hamina.fi p. 040 199 1610.

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Hamina on viehättävä, noin 20 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!


Osoite: Puistokatu 2, 49400 Hamina

Sinulle suositellut työpaikat