Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen konsultoiva erityisopettaja - Laukaan kunta

Laukaan kunnassa on haettavana varhaiskasvatuksen konsultoivan erityisopettajan määräaikainen tehtävä ajalle 9.1.-31.12.2023 tai sopimuksen mukaan. Oletko sinä etsimämme varhaiserityiskasvatuksen ammattilainen?

Edellytämme tehtävään valittavalta lain 540/2018 30§:n ja asetuksen 608/2005 mukaista kelpoisuutta. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Työtehtävän hoitamisessa tarvitaan vahvaa erityispedagogista osaamista ja kolmitasoisen tuen tuntemusta sekä oma-aloitteisuutta. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Työaika tehtävässä on 38,25h/vko, myös osa-aikatyön mahdollisuudesta voidaan neuvotella. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Määräaikaisessa työsuhteessa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Työhaastattelut järjestetään 10.-11.1.2023.
Työ alkaa 16.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus OVTES:in sekä työn vaativuuden arvioinnin mukainen.

Tehtävän kuvaus
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii erityispedagogisena asiantuntijana konsultointialueensa kasvatustiimien ja varhaiskasvatusyksiköiden johtajien tukena lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Konsultointialue muodostuu varhaiskasvatusyksiköistä; päiväkoti- ja esiopetusryhmät, perhepäivähoito ja varhaiskasvatuksen kerho. Tehostetun ja erityisen tuen osalta veon työhön sisältyy lapsikohtainen tuen hakemisen valmistelu, suunnittelu-, ja arviointi- sekä kirjaamisvastuu. Yhteistyö huoltajien kanssa sekä monialaisesti ovat myös varhaiskasvatuksen erityisopettajan tärkeimpiä tehtäväalueita. Työ ei sisällä lapsiryhmävastuuta, eikä veo toimi sijaisena muulle henkilöstölle.

Veon työ sisältää pedagogista johtamista varhaiskasvatuksen esimiesten kanssa. Veo pääsee osallistumaan koko kunnan tasoisesti tapahtuvaan varhaiskasvatuksen kehittämiseen, ja tässä huomioidaan työntekijän osaaminen ja mielenkiinnon kohteet. Veon oman kollegatiimin muodostavat muut veot sekä varhaiserityiskasvatuksen palvelupäällikkö, tervetuloa mukaan tiimiin!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiserityiskasvatuksen palvelupäällikkö Hanna Erkkilä. hanna.erkkila@laukaa.fi p. 0400 951 367

Lisätietoja

Laukaan kunta, Sivistyspalvelut, Esiopetus ja varhaisksvatus

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat