Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen koordinaattori - Iin kunta

Haemme varhaiskasvatuksen koordinaattoria opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä erityisavustuksella varhaiskasvatuslain mukaisen tuen uudistamisen edistämiseksi. Keskeisinä työtehtävinä ovat varhaiskasvatuksen kehittämistyö ja varhaiskasvatuksen hanketöiden koordinointi. Koordinaattori on mukana uuden varhaiskasvatuslain sisältöjen käyttöönotossa, monialaisessa yhteistyössä ja koulutusten järjestämisessä.

Toivomme sinun omaavan hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä herkkyyttä kohdata lämpimästi ja ammatillisesti eri ikäiset lapset ja heidän perheensä sekä henkilöstö. Arvostamme vastuullisuutta, joustavuutta, myönteistä ja itsenäistä työotetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Kokemus monialaisesta yhteistyöstä katsotaan eduksi. Iin varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat hyvinvointitaidot, osallisuus ja positiivinen pedagogiikka.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) §26/§27 mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Valitun tulee esittää rikosrekisteriote. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määrittyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan kuntarekry-palvelun kautta 1.7.2022 kello 15 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä 21.-22.6. klo 8-16 välillä
varhaiskasvatuksen erityisopettaja Pia Heikkilä 040 3578107 pia.heikkilä@ii.fi

Lisätietoja

Iin kunta, Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Ii on kasvava, elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta - Iissä on ideaa!

Iin kunta on savuton kunta.


Osoite: Jokisuuntie 2, 91100 Ii
Iin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat