test
Varhaiskasvatuksen lähiesimies - Hollolan kunta

Tule innostuneeseen varhaiskasvatuksen esimiesten joukkoon Hirveen ihanaan Hollolaan tekemään parhaita lapsiperhepalveluita.

Varhaiskasvatuksen lähiesimiehen tehtävänä on johtaa alueensa varhaiskasvatusyksikköjä ja perhepäivähoitoa.

Haemme positiivista, energistä ja arjesta innostuvaa varhaiskasvatuksen ammattilaista, jolla on vahvaa varhaiskasvatus-osaamista ja johtamiskokemusta. Varhaiskasvatuksen lähiesimies johtaa yhdessä työparinsa kanssa useampaa yksikköä. Hän toimii tiiviisti mukana päiväkodin arjessa ja vastaa pedagogiikan, henkilöstön, talouden, turvallisuuden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä alueellisten yhteistyötahojen kanssa. Tehtävässä korostuu erityisesti pedagoginen johtaminen ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Varhaiskasvatuksen lähiesimiehenä osallistut ja vaikutat varhaiskasvatuksen esimiestiimissä, jolloin taito nähdä varhaiskasvatuksen johtaminen laajemmasta näkökulmasta on tärkeää. Työtä tehdään yhdessä eri työyhteisöjen, kollegoiden sekä koko toimialueen ja lähialueen eri toimijoiden ja verkostojen kanssa.

Saat vertaistukea esimiestyöpariltasi. Esimiehesi lisäksi organisaation asiantuntevat tukipalvelut, varhaiskasvatuksen esimiestiimi sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajat auttavat sinua toimimaan kunnan ja varhaiskasvatuksen tavoitteiden suuntaisesti ja onnistumaan tehtävässäsi.

Hollolassa esiopetus toteutetaan kouluilla osana alkuluokkaa. Esiopetuksen esimiehenä teet tiivistä yhteistyötä perusopetuksen rehtorin ja koulun muun henkilöstön kanssa. Esiopetus-/alkuluokkatuntemus katsotaan eduksi.
Tehtävän hoitaminen edellyttää mahdollisuutta käyttää autoa.

Varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaan päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimus on 1.1.2030 alkaen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodinjohtajan virkaan määräydy varhaiskasvatuslain 75§:n siirtymäsäännöksen mukaan.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Noudatamme savuttomuuden ja tuoksuttomuuden periaatteita.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Sanja Pokki, 044 780 1312

Lisätietoja

Hollolan kunta, varhaiskasvatuspalvelut

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 600 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Hyvinvoinnin palvelualue, Terveystie 8, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat