Skip to main content
test

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä lasten hyvinvoinnin ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Raisiossa ? Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt erityisavustusta poikkeusoloista johtuvien vaikutusten tasoittamiseen, lapsen oppimisen, kehityksen ja hyvinvoinnin tukeen liittyvien ongelmien ehkäisemiseen ja oppimisen edellytysten parantamiseen varhaiskasvatuksessa.

Tavoitteiden toteuttamiseksi etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ( 1 kpl ) ajalle 1.8.2022 - 31.07.2022. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin kuuluu lastenhoitajan työt lapsiryhmässä sekä toiminnan suunnittelu yhdessä muun kasvattajatiimin kanssa. Omalla työlläsi vahvistat tiimisi onnistumista työssä ja onnistut siinä samalla myös itse.

Kelpoisuusvaatimukset:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuu kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla.

Olet etsimämme ammattilainen, jos omaat hyvät tiimitaidot sekä kehittävän ja kannustavan työotteen. Olet positiivinen ja innostunut työstäsi. haluat kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Palkkaus määräytyy Kvtes:n mukaisesti. Noudatamme kolmen kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 30.6.2022 klo 15 mennessä.


- Älä kulje onnesi ohi -

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Sorsakari 0447971760

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus

Raisio on vehreä ja vetovoimainen uuden sukupolven kaupunki, jossa laadukas ja uudistuva varhaiskasvatus on yhtenä strategisena painopistealueena. Varhaiskasvatuksessa työskentelee 250 ammattilaista eri toimintamuodoissa.


Osoite: Raisio, 21200 Raisio

Sinulle suositellut työpaikat