Skip to main content
test

Kempeleen kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana kaksi (2) varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikaista tehtävää ajalle 27.12.2022-30.6.2023 Kokkokankaan päiväkotiin perustettavaan uuteen päiväkotiryhmään.

Lapsen ja perheen hyvinvointi ja kohtaaminen arjessa ovat meille tärkeää. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksemme pedagogiikkaa ja laatua. Kehittämisen erityisenä painopisteenämme on tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä turvataidot. Henkilöstön osaamisen tueksi järjestämme täydennyskoulutusta sekä kehitämme aktiivisesti työhyvinvointia. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja varhaiskasvatuksen pedagogiikan hallintaa. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi kohdataan yksilöllisesti.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehto määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§:n mukaan. Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on puolet palvelussuhteen kestoista.

Haastattelut järjestetään vk 50. Tarkastamme haastatteluun kutsutuilta alkuperäiset tutkintotodistukset.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 7.12.2022 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Kokkokankaan päiväkodinjohtaja Raija Melgin-Keränen, puh. 050 4636360.

Lisätietoja

Kokkokankaan päiväkoti

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1 100 henkilöä.


Osoite: Kempele, 90450 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat