Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa on haettavana

KOLME (3) VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAN TOIMEA

Tule varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi ekologiseen ja elinvoimaiseen Nokian kaupunkiin!

Kunnioitamme lapsen yksilöllisyyttä ja osallisuutta - ryhmäkokomme on 3 -vuotta täyttäneillä seitsemän lasta per kasvattaja.

Arvostamme perushoidon pedagogiikkaa ja sen mukaista osaamista - saat tukea työhösi perushoidon ohjausryhmän toiminnasta.

Olemme sopivan kokoinen toimiala kompaktissa kaupungissa - meillä voit aktiivisesti osallistua ja vaikuttaa.

Koulutusmyönteisenä työnantajana tarjoamme henkilöstölle jatkuvasti ja monipuolisesti koulutusta - täällä kehityt myös itse.

Uusi varhaiskasvatussuunnitelma on jalkautettu arkeemme hyvin - tämän päivän pedagogiikka on meillä jo läsnä.

Arvostamme pedagogisuutta - lapsiryhmissämme on lastenhoitajan lisäksi pääsääntöisesti kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa.

Varhaiskasvatusyksikkömme sijaitsevat lähellä luontoa ja meillä on hyvät liikuntamahdollisuudet - meidät on myös palkittu liikuntamyönteisenä kuntana.

Hyvinvointisi on tärkeää - tarjoamme sinulle kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä maksutonta ohjattua liikuntaa.

Tiedusteluihin vastaavat ensisijaisesti sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi
Anne Pulkkinen p. 0449061253
Anne Soini p. 0407799093
Sanna Elovirta p. 0503951762

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Harjukatu 21, Nokia

Toimet täytetään 1.8.2019 alkaen. Toimia täytettäessä otetaan huomioon vain kelpoiset hakijat. Varhaiskasvatuksen henkilöstön kelpoisuus määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukaisesti.
Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava työterveyspalvelu Terveystalon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6§ 2 mom.) viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Haastatteluun kutsuttavia pyydetään tuomaan haastattelutilaisuuteen kelpoisuuden osoittavat todistukset ja kopiot. Valintapäätökset lähetetään kaikille hakijoille sähköpostitse, valituille myös kirjallisesti.

Tutustu työnantajaan