Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Uuraisten kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Uuraisten kunta

Varhaiskasvatuksen ensisijaisena tavoitteena on edistää lasten kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista. Pedagogiikan aika on vahva ja tämä on myös meille tärkeää. Toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja taitoa toimia kasvatusyhteistyössä moniammatillisessa tiimissä sekä perheiden kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden oman yksikön ja koko varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan kehittämiseen.

Haemme kokoaikaista (38h 45min./vko) varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ajalle 5.8.19-31.5.2020 Hirvasen päiväkotiin. Työaika pääsääntöisesti klo 6.30-17 välillä.

Kelpoisuusehtona edellytetään kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Työsuhteessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:in mukaan.

Lisätietoja

http://www.uurainen.fi
https://www.facebook.com/pages/category/Government-Organization/Uuraisten-kunnan-varhaiskasvatuspalvelut-456299004806482/

Varhaiskasvatusjohtaja Sanna Satosaari, p. 0400 796 553 tai etunimi.sukunimi@uurainen.fi, yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.

Uuraisten kunta, Sivistystoimi, Päivähoito
Osoite: Pirttilammintie 2, 41290 Kangashäkki

Uurainen on kasvava, 3600 asukkaan kunta keskellä Suomea.
Varsinkin lapsiperheiden suosima Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnonläheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Tutustu työnantajaan