Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Muhoksen kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Muhoksen kunta

Muhoksen kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toistaiseksi voimassa oleva toimi 1.8. 19 alkaen Koivulehdon päiväkodissa.

Lastenhoitajan tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja aktiivista työotetta sekä uuden varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden hallintaa. Lastenhoitaja toimii osana kasvattajatiimejä ja vastaa omalta osaltaan tavoitteellisen varhaiskasvatuksen toteuttamisesta.
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.
Edellä 1 momentissa tarkoitetuista soveltuvista tutkinnoista ja riittävistä tutkinnonosista säädetään tarkemmin valtioneuvoston asetuksella.

Toimissa noudatamme 4kk koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Valittujen tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset ennen toimen vastaanottoa. Ennen valinnan vahvistamista on valittujen esitettävä Muhoksen kunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava rikosrekisterilain 504/2002 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemus tehdään ensisijaisesti Kuntarekryn, www.kuntarekry.fi kautta.

Hakuaika päättyy 29.5.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.muhos.fi/opetus-ja-varhaiskasvatus/

vs. varhaiskasvatusjohtaja Anu Hamari p. 044 4970115 etunimi.sukunimi(at)muhos.fi

Muhoksen kunta, Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Asematie 14, 91500 Muhos

Muhoksen on n. 9000 asukkaan kunta, sijaiten Oulusta kaakkoon. Muhoksen kunta on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan