Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Sipoon kunta

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tavoitteina on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä osallistumisen kokemuksia ja elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisen kulttuurin ja kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme pienryhmätoiminnan ja kasvatuskumppanuuden kautta.

Haemme nyt joukkoomme VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA 1.8.2019 alkaen.

Miilin päiväkoti sijaitsee Söderkullassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin läheisyydessä. Päiväkodissa toimii kolme ruotsinkielistä ja kolme suomenkielistä ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Omien ryhmätilojen lisäksi lapsilla on käytössä useampi pienryhmähuone, joihin luodaan erilaisia oppimisympäristöjä. Monipuolisesta lähiympäristöstä löytyy sekä luontoa, että liikuntapaikkoja, joissa voi liikkua monipuolisesti. Kävelymatkan päästä löytyvät myös kirkko ja kirjasto. Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat retket myös pitemmälle.

Hakemamme lastenhoitaja työskentelee suomenkielisessä ryhmässä.

Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Toivomme, että sinulta löytyy pilkettä silmäkulmasta, olet motivoitunut ja pienryhmätoiminta on sinulle tuttu toimintatapa. Lisäksi toivomme, että lasten liikunta ja osallisuus näkyvät toiminnassasi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastenhoitajat.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja tehtävän koeaika on kuusi kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 2222,43 e/kk + mahdolliset lisät. Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään 28.5.2019 klo 21.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry . Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/fi/koulutus_ja_varhaiskasvatus/varhaiskasvatus/kunnalliset_paivakodit

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen päiväkodinjohtaja Raija Aromäki raija.aromaki(a)sipoo.fi tai 040 193 5790

Sipoon kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Taasjärventie 9, 01150 Söderkulla

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan