Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Saarijärven kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Saarijärven kaupunki

Saarijärven kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 5.8.2019-5.2.2020. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vuorotteluvapaan sijaisen ensisijainen sijoituspaikka on Sivulan päiväkoti.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös ne hakijat, joilla ei ole lain mukaista kelpoisuutta. Vuorotteluvapaan sijaisuuteen voidaan kuitenkin valita ainoastaan henkilö, joka täyttää seuraavat kriteerit (tarkista, että nämä täyttyvät kohdallasi ennen kuin lähetät hakemuksesi):

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias äskettäin (vuoden sisällä vuorotteluvapaan alkamisesta) ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja lääkärilausunto terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaan. Haastattelut pidetään Sivulan päiväkodilla 4.-5.7.2019. Haastattelussa tarkastetaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset.

Saarijärven kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.saarijarvi.fi

Varhaiskasvatusjohtaja Tanja Tiainen, puh. 050 3135 439

Saarijärven kaupunki, SIVISTYS- JA KULTTUURITOIMI, Varhaiskasvatus
Osoite: Saarijärvi

Saarijärvi on rohkea, vetovoimainen, lapsiystävällinen ja yrittäjien suosima luonnonkaunis maaseutukaupunki. Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Saarijärveä!

Tutustu työnantajaan