Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Sotkamon kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Sotkamon kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen tehtävä Tiilikankaan päiväkodin integroiduissa pienryhmissä 31.12.19 saakka.

Haemme ammattitaitoista lastenhoitajaa, jolla on taito olla läsnä lasten arjessa ja kykyä kohdata lapset heidän yksilölliset tarpeet huomioiden. Lastenhoitajan tehtävään kuuluu kahdessa pienryhmässä työskentely ryhmien tarpeiden mukaisesti. Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (540/2018) § 28:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työtapaa. Kerrothan mahdollisesta erityisosaamisestasi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Minna Piirainen, minna.h.piirainen@sotkamo.fi, 044 7502729

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Tiilikankaantie 1, 88600 Sotkamo

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia! Sotkamon kunta on savuton työpaikka.