Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana määräaikainen lastenhoitajan toimi 5.10.2020 - 30.6.2021.

Toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Savenvalajan vuoropäiväkoti. Päiväkoti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Savion juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työ on kolmivuorotyötä.

Savenvalajan päiväkoti tarjoaa keravalaisille lapsiperheille ympärivuorokautista opetusta, kasvatusta ja hoitoa huomioiden perheiden erilaiset hoidon tarpeet. Toiminta perustuu tiiviiseen yhteistyöhön vanhempien kanssa. Keravalla tarjoamme sinulle varhaiskasvatuksen toimintaympäristön, jossa kaikki on lähellä: luonto, päivittäisenä oppimisympäristönä sekä kaupungin monipuoliset mahdollisuudet liikunta- ja kulttuurikasvatukseen. Tarjoamme myös kasvatuksen ja opetuksen yhteisön, joka toimii pedagogiikan edelläkävijänä. Kaikki keravalaiset päiväkodit ovat muuttaneet pedagogista toimintakulttuuria syväoppimisen menetelmillä.

Näin onnistut tehtävässä
Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sensitiivistä ja joustavaa työotetta sekä innokasta tekemisen meininkiä positiivisella asenteella. Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut, jolla on työelämän perussäännöt hallussa.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://kerava.fi
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Savenvalajan päiväkodinjohtaja/Salla Kuisma p. 040 318 3593 (etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Osoite: Tiilitehtaankatu 10, 04260 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.