VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJA - Raahen kaupunki

Haemme Raahen kaupungin varhaiskasvatukseen lastenhoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin kevätkaudelle 2021. Työsuhteen alkamispäivä ja kesto vaihtelee ilmenevän tarpeen mukaan.

Toivomme hakijalta pontta tarttua uusiin haasteisiin ja työhön. Ammattiosaamisen lisäksi yhteistyö- sekä työyhteisötaidot ovat edellytyksenä tehtävän hoitamiselle. Sitoutuminen Raahen kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden yhteisten tavoitteiden toteutumiseksi sekä perehtyneisyys Varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin edellytetään.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia kuntarekry.fi - sivustolle.

Kerro hakemuksessa onko sinulla kokemusta tehostetun ja erityisen tuen lasten parissa työskentelystä, hallitsetko vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä ja oletko kiinnostunut toimimaan tuen tarpeisten lasten parissa.

Kerro myös oletko valmis tekemään vuorotyötä tai osa-aikatyötä

Jos hakemuksen tekeminen ei onnistu Kuntarekryn kautta, hakemuksen voi lähettää osoitteeseen: varhaiskasvatuspalvelut@raahe.fi

Voit myös ilmoittautua varhaiskasvatuspalveluiden sijaisrekisteriin kuntarekryssä, mikäli olet valmis lähtemään äkillisiin sijaisuuksiin.


Lisätietoja

http://www.raahe.fi/opetus ja varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkotien johtajat sekä varhaiskasvatuspäällikkö Kati Haarala, yhteydenotot mieluiten sähköpostitse: kati.haarala@raahe.fi

Raahen kaupunki, Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Varhaiskasvatus
Osoite: Rantakatu 5 D, Brain Center, 1. krs. Raahe, 92100 Raahe

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 26 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää, tehdä työtä ja harrastaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat