Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2021- 27.8.2021
ryhmässä työskentelevää

VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA

Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on
ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen hoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Työaika on 38,75 h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset, johon on liitetty ansioluettelo sekä kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, on toimitettava 29.1.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (työavain 332261) tai postitse osoitteeseen Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä "varhaiskasvatuksen määräaikainen lastenhoitajan ").

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Päiväkodin johtaja Johanna Eskelinen puh 040 335 6222.

Valkeakosken kaupunki, Koulutus- ja hyvinvointikeskus, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Sääksmäentie 2, PL 20, 37601 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.