Tervetuloa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi Janakkalaan!

Kiinnostaisiko sinua työskentely Janakkalan kunnan luonnon helmassa sijaitsevissa päiväkodeissa? Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2021 - 31.7.2022.

Työnkuva on varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajana toimiminen, johon kuuluu tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentely. Päiväkoti ja lapsiryhmä määräytyvät lasten tuen tarpeet huomioiden. Arvostamme erityispedagogiikkaan liittyvää osaamista ja halua työskennellä tukea tarvitsevien lasten kanssa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja etsimme joukkoomme positiivista, vasun hengessä työtään kehittävää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja monipuolista osaamista.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työaika on 38,25 h/vko.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, jospa sinusta tulee osa meitä!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen pedagoginen johtaja Riitta Ranta puh: (03) 680 1064 tai sähköpostitse riitta.ranta@janakkala.fi.
Hakemukset pyydämme toimittamaan 23.4.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Sinulle suositellut työpaikat