Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kangasalan kaupunki

Tursolan päiväkodissa on haettavana 16.4.2021 klo 15 mennessä kiertävän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus. Kiertävällä lastenhoitajalla ei ole omaa kiinteää ryhmää, vaan hän työskentelee päiväkodin eri ryhmissä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja valitaan työsuhteeseen 3.5.2021 alkaen ja määräaikainen työsuhde päättyy 4.6.2021. Valinta tehdään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusehdot ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus: tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Sijaisuuteen valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ja tutkintotodistus. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
http://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Ulla Välimäki, Tursolan päiväkoti, puh. 0505975715.

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus
Osoite: Vainiometsäntie 1, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat