Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Juuan kunta

Juuan kunnassa tarjotaan lämminhenkistä, lapsilähtöistä ja laadukasta varhaiskasvatusta. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme, varhaiskasvatuksen henkilöstöön kahta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa (vakanssit 3824 ja 3825). Työt alkavat 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Etsimämme henkilö on avoin ja iloinen persoona, joka haluaa kehittää itseään ja työtään. Hän on joustava ja osaa toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Lisäksi arvostamme positiivista suhtautumista asioihin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toisessa tehtävässä edellytetään mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Kelpoisuusvaatimukset tehtäviin ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 20.6.2021. klo 23.59. Haastattelut järjestetään tiistaina 22.6.2021 ja torstaina 24.6.2021.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 pv kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. varhaiskasvatuspäällikkö Jenna Gröhn 050 533 6707, jenna.grohn@edu.juuka.fi
Vastaava varhaiskasvatuksen opettaja Sari Kuronen 050 477 7585, sari.kuronen@edu.juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta.

Hyvinvointipalveluissa huolehditaan eri-ikäisten kuntalaisten varhaiskasvatuksesta, koulutuksesta, kirjasto- ja vapaa-aikapalveluista. Juuan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Rakkaudenkuja, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat