Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kirkkonummen kunta

Haemme joukkoomme sinua varhaiskasvatuksen lastenhoitaja kiertävän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vakinaiseen toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 2.8.2021 alkaen. Sijoituspaikkana työsuhteen alkaessa on Kartanonrannan päiväkoti.

Kartanonrannan päiväkodille on myönnetty Vihreän lipun sertifikaatti, jota kannattelemme yhdessä. Kestävä elämäntapa, luonto, leikki, liikunta ja tutkiminen ovat meille tärkeitä.

Olet hyvä tiimityöntekijä kahden varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen opettajan ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan rinnalla. Lastenhoitajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Vastaat lapsiryhmässä mahdollisesta lääkehoidosta. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.
Arvostamme osaamistasi, kokemustasi ja kiinnostustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisestä ja pienryhmätoiminnasta, hyviä ryhmä- ja yksilöohjaustaitoja sekä erinomaisia työyhteisötaitoja.
Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan laajemminkin
- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Työterveyshuollon palvelut
- Tarjoamme edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun
- Kilpailukykyisen palkan 2 184,05 €/kk

Kelpoisuusvaatimuksena lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 28§:n mukainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla sekä Valtioneuvoston asetuksessa § 3 (1177/2018) määrittelemät soveltuvat tutkinnot. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Haastattelu tehtävään järjestetään viikolla 29.

Hakemukset toimitetaan 14.7.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti os. www.kuntarekry.fi työavain 368772.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: 8.-18.6.2021 päiväkodin johtaja Tuula Nyman puh. 050 4140672, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Kartanonrannan päiväkoti

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Kartanonkuja 1, 02450 Sundsberg

Sinulle suositellut työpaikat