Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työsuhde 1.10.2021 - 30.06.2022. Tehtävä on kokoaikainen ja päivätyötä.

Oletko sinä etsimämme ammattilainen, joka haluaa varhaiskasvatustiimin jäsenenä olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa lapsiryhmän kasvun ja oppimisen tukea? Odotamme sinulta valmiutta tarjota työpanostasi päiväkotien tiimien työskentelyyn ryhmissä, joissa työskennellään toiminnanohjauksen sujuvuuden eteen.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan luettuna noin 2000 lasta. Varhaiskasvatuksessa kannustamme hyvän huomaavaan pedagogiikkaan sekä lapsia liikkuvaan elämäntapaan. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus, arvostava kasvatusyhteistyö sekä myönteinen ajattelu. Arjessa nämä ominaisuudet pääsevät oikeuksiin ammatillisessa tiimityössä, lasten ohjaamisessa, heidän vuorovaikutuksen, kommunikaation ja omatoimisuuden tukemisessa. Työ edellyttää ymmärrystä tiimityön merkityksestä kehityksen ja oppimisen tuen toteuttamisessa sekä osaamista tuen keinoista osana lapsiryhmän toimintaa.

Tehtävään on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimus varhaiskasvatuslain (540/2018) ja valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta (753/2018) mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2189,35 €/kk.
Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme internetissä osoitteeseen www.kotka.fi, kohtaan avoimet työpaikat. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 3524737 (ma-pe klo 7 - 14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen kehittämissuunnittelija Pia Eskola pia.k.eskola@kotka.fi, p. 040 5464 279 ja koordinoiva varhaiskasvatuksenerityisopettaja Minna Sundholm minna.sundholm@kotka.fi , p. 040 1497 990

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat