Kajaanin kaupungin varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Huuhkajanvaaran päiväkodille ajalle 4.10. - 31.12.2021.

Oletko sensitiivinen, kehitysmyönteinen, innovatiivinen ja huumorintajuinen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja? Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittyä työssäsi jatkuvasti. Lapsi ja hänen tarpeensa ovat työsi keskiössä. Arvostamme hyvää asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Olet ottanut varhaiskasvatussuunnitelman haltuun ja osaat käyttää sitä työssäsi. Osaat myös hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa pedagogisesti ja otat haltuun työssä tarvittavia ohjelmia ja sovelluksia.

Kajaanin varhaiskasvatuksessa on myönteinen asenne kehittämiselle ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Lapsen osallisuus, arviointi sekä tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat koko Kajaanin varhaiskasvatuksen yhteisiä painopistealueita.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävin laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018, 3 ja 4 §).

Palkkaus kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Koeaika on 1 kk.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti 29.9.2021 klo 15.00 mennessä osoitteessa: https://kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset toimitetaan osoitteella Kajaanin kaupunki/varhaiskasvatus Pohjolankatu 13 87100 Kajaani.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Anita Räsänen, p. 044-710 0565, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus

www.kajaani.fi


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat