Tervetuloa Varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi Janakkalaan!

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.21-30.6.2022 Turenkiin perustettavaan uuteen lapsiryhmään Leikkivakka 1-4 vuotiaat. Ryhmä kuuluu Jänispolun päiväkodille, mutta toimii erilliskiinteistössä Juttilantiellä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja etsimme joukkoomme positiivista vasun hengessä työtään kehittävää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja monipuolista osaamista.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali-ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, jospa sinusta tulee osa meitä!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Nina Seppä 03 6801 367 tai sähköpostitse nina.seppa@janakkala.fi.
Hakemukset pyydämme toimittamaan 25.10.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi - palvelun kautta.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus, Jänispolun päiväkoti

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä.

Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat