Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Loviisan kaupunki

Haemme Hembackan päiväkotiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.-30.6.2022. Hembackan päiväkoti on kaksikielinen päiväkoti, jossa enemmistö lapsista ovat ruotsinkielisiä.

Varhaiskasvatustoiminta on varhaiskasvatussuunnitelman mukaista, joustavaa ja monipuolista. Hakijoilta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja ennakkoluulotonta työotetta sekä positiivista asennetta erilaisten ihmisten kohtaamisessa. Odotamme hakijoilta hyvää sekä ruotsin että suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018). Lähihoitajilta edellytämme lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Viikkotyöaika on 38,25 tuntia. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2135,58 euroa. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Jos olet kiinnostunut varhaiskasvatuksen lastenhoitajatehtävästä lähetä hakemuksesi 1.11.2021 klo 12 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Lena Rosenqvist-Huhtanen, puh 040 551 9115

Lisätietoja

Hembackan päiväkoti

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin! Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä. elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa läheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Backgärdanintie 1, 07880 Liljendal
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat