Tervetuloa Varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi Janakkalaan!

Työsuhde on vuorotteluvapaa sijaisuus, jolloin sijaiseksi voidaan palkata TE-toimiston ohjeiden mukaisesti henkilö, joka on
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Hakijaa pyydetään varmistamaan kelpoisuutensa vuorotteluvapaan sijaisuuteen.

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.21 - 30.4.2022 Turenkiin perustettavaan uuteen lapsiryhmään Leikkivakka 1-4 -vuotiaat. Työsuhde jatkuu mahdollisesti. Ryhmä kuuluu Jänispolun päiväkodille, mutta toimii erilliskiinteistössä Juttilantiellä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja etsimme joukkoomme positiivista vasun hengessä työtään kehittävää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja monipuolista osaamista.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali-ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työaika on 38,25h/vko. Tehtävässä sovelletaan KVTES:iä. Tehtäväkohtainen palkka on 2222,39 €/kk. Muut mahdolliset palkanlisät määräytyvät KVTES:in mukaan.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, jospa sinusta tulee osa meitä!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Nina Seppä 03 6801 367 tai sähköpostitse nina.seppa@janakkala.fi.
Vuorotteluvapaan sijaisuudesta lisätietoja Pauliina Polvinen, p. 050 367 9612 tai pauliina.polvinen@janakkala.fi
Vuorotteluvapaan ehdoista www.te-palvelut.fi ja Oma asiointi -palvelu
Hakemukset pyydämme toimittamaan 25.10.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi - palvelun kautta.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus, Jänispolun päiväkoti

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi.

Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat