Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Juuan kunta

Juuan kunnassa tarjotaan lämminhenkistä, lapsilähtöistä ja laadukasta varhaiskasvatusta. Haemme nyt varhaiskasvatuksen henkilöstöön varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa (3824). Työt alkavat 8.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Etsimämme henkilö on avoin ja iloinen persoona, joka haluaa kehittää itseään ja työtään. Hän on joustava ja osaa toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Lisäksi arvostamme positiivista suhtautumista asioihin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä edellytetään mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Ensisijainen sijoituspaikka on päiväkoti Puuhelmi mutta sijoituspaikka voi muuttua tarpeen niin vaatiessa. Otamme huomioon myös epäpätevien hakijoiden hakemukset, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Kelpoisuusvaatimukset tehtäviin ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävä täytetään määräaikaisena, mikäli päteviä hakijoita ei löydy.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 1.11.2021. klo 13.00. Haastattelut järjestetään viikon 44 aikana.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 pv kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Jenna Gröhn, jenna.grohn@edu.juuka.fi, p 040 104 2220
Vastaava varhaiskasvatuksen opettaja Sari Kuronen, sari.kuronen@edu.juuka.fi, p 050 477 7585

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on noin n. 4600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta. Varhaiskasvatuksen palvelualueeseen kuuluu päiväkoti Pikku-Elli sekä vuorohoitopäiväkoti Puuhelmi. Lisäksi Juuassa on tarjolla kodinomaista perhepäivähoitoa sekä Vihtasuolla ja Ahmovaarassa toimivat ryhmikset. Juuan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Rakkaudenkuja 8, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat