test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kannuksen kaupunki

Kannuksen kaupungin varhaiskasvatukseen haetaan kahta VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 3.1.- 31.5.2022

Oletko sinä ammattitaitoinen ja työstäsi innostunut lastenhoitaja? Odotamme sinulta pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää työtäsi tiimin jäsenenä.
Tarjoamme monipuolisen työympäristön mukavassa työyhteisössä, jossa joustavuus, avoin keskustelu ja toisten arvostaminen ovat tärkeitä arvoja positiivisen asenteen ja huumorin kera.

Hakemukset toimitetaan 6.12.2021 klo 24:00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi

Hakijalta edellytetään lain 540/2018 28 §:n tai siirtymäsäännösten § 75 mukaista kelpoisuutta. Haussa huomioidaan myös valmistuvat kelpoisuusehdot täyttävät hakijat.

Sijaisuudessa noudatetaan 1 kk koeaikaa.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset pyydetään nähtäville haastatteluun kutsutuilta

Toimeen valitun on ennen työn aloittamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikorekisteri ote

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö
Kirsi Salonen
puh 044 4745 437
kirsi.salonen@kannus.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Kannus on virkeä noin 5500 asukkaan kaupunki Keski-Pohjanmaalla. Sijaintimme on hyvä, etäisyys naapurikaupunkeihin on noin 40 kilometriä. Tarjoamme hyvät peruspalvelut asukkaille ja yrityksille. Kannus on turvallinen paikka asua ja maaseutumainen miljöö tarjoaa asumiseen ja elämiseen omaa tilaa ja mahdollisuuksia. Hyvät vapaa-ajanpalvelut houkuttavat harrastamaan ja liikkumaan Kitinkankaan alueelle.

Kaupungin strategian mukaisesti pidämme talouden kunnossa ja kehitämme palveluita yhteistyössä alueellisten ja paikallisten sidosryhmien kanssa. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on palveluluidemme tärkein voimavara. Tervetuloa töihin meille!


Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Sinulle suositellut työpaikat