test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Forssan kaupunki

Haetaan kahta (2) varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen:
1. varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Päiväkoti Axel Wahreniin ajalle 10.1.-31.5.2022
2. varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijainen (2265) Päiväkoti Augustinaan ajalle 3.1.-30.6.2022

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Noudatamme kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettu lähihoitajan tutkinto tai siihen rinnasteinen lapsi- ja perhetyön perustutkinto, jonka tutkintonimike on lastenohjaaja.

Lisätietoja

https://lastenforssa.fihttps://peda.net/forssa/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkoti Augustinan johtaja Erja Kaunisharju, erja.kaunisharju@forssa.fi, p. 050-5640011
Päiväkoti Axel Wahrenin johtaja Kirsi Laakso, kirsi.laakso@forssa.fi, p. 0400-190510

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Forssa on lähes 17 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kunnista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan. Tuemme henkilöstömme ammatillista kasvua ja kannustamme täydennyskouluttautumiseen. Forssassa toimii kuusi päiväkotia, joista yksi - Pihakoivun päiväkoti - on vuorohoitoyksikkö. Forssalla on Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustus ja lasten oikeudet ohjaavat arkeamme. Toimintamme pohjautuu pedagogiaan, jonka sydämenä on LastenForssa -kaupunkiohjelma sekä esiopetuksen opetussuunnitelma ja varhaiskasvatussuunnitelma VoxForssa.


Osoite: Turuntie 18, 30100 Forssa
Forssan kaupunki - Savuton työpaikka Forssan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Forssan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat