test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Hämeenkyrön kunta

Haluaisitko tehdä töitä luonnon keskellä, hyvässä porukassa? Etsimme sijaisuuteen varhaiskasvatuksen lastenhoitajia Sasin päiväkotiin. Sasissa ympäristökasvatus on toiminnan punainen lanka ja toiminta pohjaa kestävän kehityksen arvoihin Vihreän Lipun päiväkotina. Kasvatustyössä hyödynnetään lähimetsiä, maalaisympäristöä ja yhdessätekemistä.

Meillä Hämeenkyrössä pääset kehittämään varhaiskasvatusta, osallistumaan koulutuksiin kiinnostustesi mukaan ja olet osana tekemässä Hinku-kunnan arvoja näkyväksi. Kaiken muun hyvän lisäksi tarjoamme sinulle uudet toimitilat ja uudistetun palkkausjärjestelmän.
Olet etsimämme henkilö, jos omaat hyvät yhteistyötaidot ja sinulla on osaamista ympäristökasvatuksesta tai halu oppia ympäristökasvattajaksi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) ja siirtymäsäädösten mukaisesti. Ympäristökasvatuksen opinnot luetaan eduksi.
Valittujen on ennen työn aloittamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen itseään koskeva rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mari Kola p.0505984947, Tiia Kurikka p.0401331311

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Hämeenkyrö on nopeiden yhteyksien päässä oleva, kehittyvä maalaiskunta. www.hameenkyro.fi


Osoite: Sasintie 81, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat