test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Pöytyän kunta

Pöytyän kunnassa on avoinna varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus ajalle 10.1.-30.6.2022. Avoinna oleva lastenhoitajan tehtävä sijoittuu Kyrön ja Metsälauhan päiväkoteihin. Lastenhoitaja sijaistaa säännöllistä osa-aikaisuutta tekeviä henkilöitä.

Pöytyän varhaiskasvatuksen arvot perustuvat yhteistyöhön, vastuullisuuteen ja lapsi-ja perhelähtöisyyteen.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja toimii tiimin jäsenenä kaikilla varhaiskasvatuksen osa-alueilla. Arvostamme lapsilähtöistä ja sensitiivistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Huomioimme myös epäpätevät hakijat. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista toimittaa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry.fi palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

mia.mansikka@poytya.fi

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Kolmen taajamakeskuksen Pöytyä on pinta-alaltaan Turkuakin suurempi. Meillä on peltoa, metsää, kansallispuisto Kurjenrahka sekä järvi- ja jokimaisemaa. On maauimala, hiihto- ja pesäpallostadion sekä monen monta muuta harrastusmahdollisuutta. Meitä on reilu 8000 asukasta. Pöytyä panostaa tulevaisuuteen – olemme vireä kunta jatkossakin. Vuonna 2021 kuntaan valmistuu uusi päiväkoti ja 2022 uusi yhtenäiskoulu/lukio. Elinkeinojen osalta olemme monipuolinen kunta ja meille onkin rekisteröity yli 800 yritystä. Pöytyälle on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka niin Turusta kuin Loimaankin suunnalta. Myös asuminen maalaiskunnassamme on edullista ja asuntotarjontaa riittää. Palveluita on tarjolla jokaisessa taajamassa ja aktiiviset kyläyhdistykset pitävät seudun vireänä. Meillä ei ihmetellä, meillä toteutetaan. Työnantajana Pöytyän kunta haluaa olla edelläkävijä. Panostamme työntekijöittemme koulutukseen sekä työhyvinvointiin. Motivoituneet työntekijät ovat kuntamme tärkein polttoaine, sen tiedostamme. Haluamme, että meillä viihdytään ja pienenä organisaationa tunnemme työntekijämme. Mikäli haet työpaikaksesi kuntaa, jolla katse on tulevaisuudessa ja joka mahdollistaa sinun ammatillisen kehittymisesi, tervetuloa meille!


Osoite: Kehityksentie 6, 21800 Kyrö
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat