test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kirkkonummen kunta

Etsimme joukkoomme sitoutunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 31.1.2022 tai sopimuksen mukaan - 30.6.2022, sijoituspaikkana työsuhteen alkaessa Laajakallion päiväkoti.

Olet hyvä tiimityöntekijä kahden varhaiskasvatuksen opettajan rinnalla. Lastenhoitajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Vastaat lapsiryhmäsi mahdollisesta lääkehoidosta.
Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.
Arvostamme osaamistasi, kokemustasi ja kiinnostustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisestä ja pienryhmätoiminnasta, hyviä ryhmä- ja yksilöohjaustaitoja sekä erinomaisia työyhteisötaitoja.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan
laajemminkin
- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Työterveyshuollon palvelut
- Tarjoamme edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun
- Kilpailukykyisen palkan 2 184,05 €/kk

Kelpoisuusvaatimuksena lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 28 §:n mukainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla sekä Valtioneuvoksen asetuksessa § 3 (1177/2018) määrittelemät soveltuvat tutkinnot. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla. Koeaika on korkeintaan puolet määräaikaisuuden kestosta.

Haastattelu tehtävään järjestetään erikseen sovittavana ajankohtana.

Hakemukset toimitetaan 27.1.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 403334). Aikaisempia hakijoita huomioidaan jatkohaussa.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/laajakallion-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Tuula Nyman puh. 050 4140672 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Laajakallion päiväkoti

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Sinipiiantie 3, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat