test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Hausjärven kunta

Haluatko tehdä tärkeää työtä lasten parissa? Meillä pääset mukaan vastuullisiin varhaiskasvatuksen tiimeihin, joissa toteutetaan varhaiskasvatustoimintaa sydämellä. Tiimeissä sitoudutaan työhön ja autetaan työkaveria. Läsnäolevat aikuiset, pienryhmätoiminta, luonto ja liikkuminen ovat täällä maaseudulla ns. meidän juttuja.

Hausjärven kunnassa haetaan määräaikaista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa 1.2.-31.7.2022. Työsuhteen tämänhetkinen sijoituspaikka Ryttylän päiväkoti. Päiväkodin osoite: Pajatie 3, Ryttylä. Päiväkodissa on toimivat tilat maaseudun rauhallisessa ympäristössä.

Lastenhoitajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan ja mukavan työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan pätevyys (lähihoitajan tai lastenhoitajan tutkinto). Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä noudatetaan yleistyöaikaa (38,25h/vko), työaikajakso on kaksi viikkoa. Palkkaus määräytyy KVTESin mukaan.

Tehtävissä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Lisäksi valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisterinote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta 24.1.2022 klo 12.00 mennessä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Pirkko Mäkinen p. 040 330 6692 / pirkko.makinen@hausjarvi.fi. Odotamme yhteydenottoasi!

Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hausjärveläisiin päiväkoteihin!
Yhteydenotot: Pirkko Mäkinen p. 040 330 6692 tai pirkko.makinen@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, varhaiskasvatus

Hausjärvi on monien kylien kehittyvä, maaseutumainen noin 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella Kanta-Hämeessä.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat