test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana kaksi määräaikaista varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työsuhdetta 7.2.-30.6.2022. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja päivätyötä.

Oletko sinä etsimämme ammattilainen, joka haluaa varhaiskasvatustiimin jäsenenä olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa lapsiryhmän kasvun ja oppimisen tukea? Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta tarjota työpanostasi päiväkotien tiimien työskentelyyn ryhmissä, joissa työskennellään toiminnanohjauksen sujuvuuden eteen.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan luettuna noin 1800 lasta. Varhaiskasvatuksessa kannustamme hyvän huomaavaan pedagogiikkaan sekä lapsia liikkuvaan elämäntapaan. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus, arvostava kasvatusyhteistyö sekä myönteinen ajattelu. Arjessa nämä ominaisuudet pääsevät oikeuksiin ammatillisessa tiimityössä sekä lasten vuorovaikutuksen, kommunikaation ja omatoimisuuden ohjaamisessa ja tukemisessa. Työ edellyttää ymmärrystä tiimityön merkityksestä kehityksen ja oppimisen tuen toteuttamisessa sekä osaamista tuen keinoista osana lapsiryhmän toimintaa.

Tehtäviin on edellytyksenä varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimus varhaiskasvatuslain (540/2018) ja valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta (753/2018) mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2189,35 €/kk.

Työsuhteissa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Tehtäviin valittujen on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Tehtäviin haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodin johtaja Tiina Kääpä, tiina.kaapa@kotka.fi p. 040 186 3019 ja
varhaiskasvatuksen erityisopettaja Minna Sundholm, minna.sundholm@kotka.fi p. 040 149 7990

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat