test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kaustisen kunta

Kaustisen kunta hakee varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.2.-29.7.2022 Pajalan päiväkotiin, Peipposten ryhmään. Pajalan päiväkoti on 7-osastoinen päiväkoti, jossa Peipposten ryhmä vastaa vuorohoidon tarpeisiin. Vuorohoidossa toimiminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin, viikonloppuisin, mahdollisesti myös yöllä. Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määritellään KVTES:n mukaan.

Arvostamme alan kokemusta sekä joustavaa, pedagogista ja ammatillista otetta työhön. Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Valituksi tullut sitoutuu työskentelemään tarvittaessa myös muissa Kaustisen kunnan varhaiskasvatusyksiköissä.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus sekä laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/ 2005. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut soveltuvan koulutuksen ja kokemuksen omaavat henkilöt. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 25.1.2022 klo 12.00. Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista laittaa sähköisesti, toimita hakemus, jonka mukana kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä ansioluettelo osoitteeseen Kaustisen kunta, Varhaiskasvatus, Kappelintie 13, 69600 Kaustinen. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lain (504/2002) edellyttämän rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Kuoren päälle sana 'Hakemus Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja'. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.kaustinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Virpi Kataja, puh. 040 637 1272, virpi.kataja(at)kaustinen.fi
Päiväkodin johtaja Emmi Huntus, puh. 040 843 5673, emmi.huntus(at)kaustinen.fi

Lisätietoja

Kaustisen kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus, Pajalan päiväkoti

www.kaustinen.fi


Osoite: Meerbuschintie 2, 69600 Kaustinen
Kaustisen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat