Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kaustisen kunta

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Kaustisen kunnan varhaiskasvatuksen palvelukseen Keski-Pohjanmaan sydämeen!

Aivan keskustan tuntumassa, palvelujen äärellä, on 7-ryhmäinen Pajalan päiväkoti, jossa tarjotaan myös vuorohoitoa ja esiopetusta. Kaustisen kunta on valittu kaksivuotisen esiopetuskokeilun kokeilukunnaksi ja 5-vuotiaiden esiopetuksesta onkin jo hyvää kokemusta tältä toimintakaudelta. Paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma on paraikaa työn alla ja syksyllä paneudumme varhaiskasvatuksen kehittämiseen ja toteuttamiseen mm. kolmiportaisen tuen uudistus huomioiden. Tavoitteenamme on saada koko henkilökunnalle koulutusta inklusiivisen varhaiskasvatuksen periaatteisiin ja sitä kautta toimintakulttuurin kehittämiseen. Pajalan päiväkodin vieressä sijaitsevan Kinon ja parin kilometrin päässä keskustaajamasta sijaitsevan Omenapuun esiopetusyksiköt palvelevat esiopetustarpeita, joissa molemmissa on yksi 21 lapsen ryhmä. Päiväkotiyksiköiden lisäksi varhaiskasvatuksessamme on 10 kotona työskentelevää perhepäivähoitajaa. Päiväkotiyksikköjemme lapsiryhmissä työntekijöiden tiimit koostuvat varhaiskasvatuksen opettajasta ja kahdesta varhaiskasvatuksen lastenhoitajasta. Lisäksi ryhmissä työskentelee varhaiskasvatuksen avustajia tarpeen mukaan. Perhepäivähoitolasten varahoidon tarpeita hoitaa päiväkodissa oleva yhteyshenkilö, joka toimii Pajalan päiväkodissa varhaiskasvatuksen lastenhoitajana.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä alkaa 1.8.2022, koeajan ollessa 4 kk. Edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §). Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määritellään KVTES:n liitteen 5 mukaan. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lain (504/2002) edellyttämän rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Lisäksi tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista.

Arvostamme alan kokemusta sekä joustavaa, sensitiivistä, pedagogista ja ammatillista otetta työhön. Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Valituksi tullut sitoutuu työskentelemään tarvittaessa myös muissa Kaustisen kunnan varhaiskasvatusyksiköissä. Kokonaissuunnittelun valmistuessa vahvistetaan työntekijöiden työpiste ensi toimintakaudelle.

Työsuhteen mukana saat
- ePassi-edun, joka on käytettävissä erilaisiin hyvinvointipalveluihin
- Työplussan työterveyshuoltopalvelut
- vuosittaisen tyky-päivän työyhteisön työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi, päiväkoti saa itse päättää tykyrahan käytöstä
- sisäiset ja ulkoiset koulutukset, tulevana toimintakautena erityisesti inklusiiviseen varhaiskasvatukseen perehtyen
- moniammatillisen tiimin ja johdon tuen.

Hakuaika päättyy 22.5.2022 klo 16.00 ja haastattelut järjestetään noin 1-2 viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset opinto - ja työtodistukset.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista laittaa sähköisesti, toimita hakemus, jonka mukana kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä ansioluettelo osoitteeseen Kaustisen kunta, Varhaiskasvatus, Kappelintie 13, 69600 Kaustinen. Kuoren päälle sana 'Hakemus VLH'. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.kaustinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Virpi Kataja, puh. 040 637 1272, virpi.kataja(at)kaustinen.fi
Päiväkodin johtaja Emmi Huntus, puh. 040 843 5673, emmi.huntus(at)kaustinen.fi

Lisätietoja

Kaustisen kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

www.kaustinen.fi


Osoite: Meerbuschintie 2, 69600 Kaustinen
Kaustisen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat